Fortrolighedspolitik

Det er vigtigt for os, at dine personoplysninger er beskyttet, mens du bruger vores websted

Fortrolighedspolitik


Velkommen til FUJIdirekte

Hos FUJIdirekte er vi glade for at du besøger vores websted, og vi takker for din interesse i vores firma, produkter og tjenester. Det er vigtigt for os, at dine personoplysninger er beskyttet, mens du bruger vores websted. Vi indsamler, behandler og bruger personoplysninger på vores websted under fujidirekte.dk i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning, herunder især den generelle forordning om databeskyttelse (EU) 2016/679 (GDPR).

Dataansvarlig

Den dataansvarlige i forhold til personoplysninger, der indsamles via dette websted, er:

Eurocolor Sverige
Oliver Kunert
privatlivspolitik@fujidirekte.dk

Indsamling og behandling af personoplysninger

I princippet kan du besøge og bruge vores websted uden at fortælle os, hvem du er. Vi kræver ikke nogen registrering. Uden yderligere oplysninger fra dig indsamler og behandler vi kun visse tekniske oplysninger, herunder navnet på din internetudbyder, webstedet, hvorfra du besøgtes og de sider, du besøger på vores websted. Disse oplysninger bruges kun til visning af vores websted. Disse data analyseres også til statistiske formål, hvorved du forbliver anonym som en individuel bruger.

Vi behandler dine personoplysninger baseret på dit samtykke til opfyldelse af en kontrakt eller efter behov med henblik på vores legitime interesser, herunder for at besvare dine henvendelser og til at tilpasse og forbedre vores webtilbud, produkter og tjenester i overensstemmelse med dine præferencer (Artikel 6, stk.1, litra a), b) og f) i GDPR).

Personoplysninger indsamles kun, hvis du giver os disse oplysninger, f.eks. for at kunne registrere personlige tjenester, og de behandles og bruges kun til levering af disse personlige tjenester eller til at behandle dine henvendelser.

I forbindelse med de personlige tjenester har vi desuden ret til at behandle og bruge dine data til annoncering og markedsundersøgelse eller til personlige serviceydelser, hvis du har givet dit samtykke. Hvis du giver dit samtykke, kan de oplysninger, du har fået adgang til, mens du besøger vores websteder, blive lagret i en brugerprofil for at kunne tilbyde dig oplysninger, der er specielt tilpasset til dig (f.eks. i form af et nyhedsbrev eller anden markedsføringskommunikation). Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke fremadrettet virkning.

Hvis du bruger personlige tjenester, bruger vi dine personlige data, der kræves til levering af tjenesterne, så længe du er registreret og derefter så længe som krævet eller tilladt i henhold til gældende love. Vi deler dine data med tilknyttede FUJIFILM-selskaber, hvis dette er nødvendigt for at svare på dine henvendelser eller om nødvendigt for at levere ydelserne. Vi kan også sende henvendelser vedrørende vores produkter og tjenester til en distributør, der er ansvarlig for den relevante vare eller servicekategori og område.

Brug af vores webshop

Vi indsamler personoplysninger, som du giver os, når du bestiller, når du kontakter os eller når du registrerer en kundekonto hos os i forbindelse med brugen af vores webshop. Den type data, vi indsamler, er indlysende fra dataindtastningsfelterne og uploadfunktioner, der anvendes på vores websted. Afhængigt af den specifikke grænseflade kan uploadfunktioner kræve dit samtykke og kan indeholde links til andre websteder. Vi angiver for relevante felter og fil typer, om oplysningerne er frivillige eller kræves for at bruge vores tjenester.

Kundekonto, bestilling

Når du tilmelder dig en kundekonto, indsamler vi normalt navn, e-mail-adresse og adgangskode. Derudover kan du angive din adresse, herunder fakturerings- og leveringsadresse på din kundekonto. Når du bestiller, indsamler vi data om de varer du har valgt, tilsvarende prisoplysninger, billedfiler, information om gaveindstillinger, tredjeparts adresseoplysninger for levering af eventuelle kuponer, du måtte bruge, din fakturerings- og leveringsadresse og den valgte betalingsmetode og fragt. I forbindelse med opfyldelse af ordrer indsamler vi især information om betaling, levering og afkast. For at modtage vores nyhedsbrev eller anden marketingkommunikation skal du indtaste din e-mail adresse. Vi indsamler og bruger også oplysninger om dit nyhedsbrev/anden markedsføringskommunikationsbekræftelse og brugen af vores informationstjenester. Vi kan også indsamle oplysninger om kvaliteten og succesen af vores email-marketing (f.eks. ved at analysere åbnings- eller klikfrekvenserne for vores emails) For at kunne tilbyde dig personlige tilbud og oplysninger, kan vi muligvis bruge købshistorik eller andre interaktioner med os til at analysere, hvilke tilbud der kunne have interesse for dig. I forbindelse med vores kundeservice kan vi indsamle og bruge yderligere oplysninger om de henvendelser, du måtte have, og vores håndtering heraf, herunder enhver relateret korrespondance.

Vi bruger oplysningerne fra dig til at behandle din ordre og til at svare på andre henvendelser. Efter fuldstændig opfyldelse af kontrakten gemmes dine data indtil udløb af de lovbestemte opbevaringsperioder i henhold til gældende skatte- og handelslovgivning. Dine personoplysninger vil kun blive brugt til andre formål, hvis du har givet dit samtykke hertil, hvis vi er autoriserede eller forpligtet til at bruge dine personoplysninger til reguleringsformål, eller hvis vi forbeholder os ret til at bruge dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende love og som nærmere beskrevet nedenfor.

Hvis du har oprettet en kundekonto, gemmer vi dine data, så længe du opretholder din kundekonto. Du kan få din kundekonto slettet når som helst. Send en besked til de kontakter, der er nævnt nedenfor. I tilfælde af sletning af din kundekonto gemmer vi kun de relevante data i det omfang det er nødvendigt for at opfylde en kontrakt eller i det omfang loven tillader det eller kræver det.

Under din kundekonto kan du administrere dine kontaktdata og se dine nuværende og tidligere ordrer (hvor det er relevant). Du kan også bede om at få slettet din konto til enhver tid ved at sende en mail til kundeservice. Behandl dine adgangsdata som fortrolige, og del ikke din adgangskode med tredjepart. Vi er ikke ansvarlige for misbrug af din adgangskode, medmindre det skyldes os. Så længe du ikke logger ud, forbliver du logget ind på vores websted. Dette giver dig mulighed for at bruge vores websted og de forskellige funktioner uden at skulle logge ind igen. Hvis du ønsker at ændre dine personoplysninger eller afgive en bestilling, bliver du bedt om at indtaste din adgangskode igen. Luk din browser i slutningen af sessionen, især hvis en tredjepart kan få adgang til din computer. Hvis du bliver opmærksom på, eller hvis du har mistanke om, at en tredjepart har fået uautoriseret adgang til dine adgangsdata eller misbrugt din konto, skal du ændre din adgangskode uden unødig forsinkelse og informere os via e-mail.

Dataoverførsel for at udføre en kontrakt

I forbindelse med udførelsen af vores kontraktlige forpligtelser kan vi ansætte en tredjepart, der producerer de bestilte varer på vores vegne, og overfører data, der er nødvendige for et sådant produkt, til tredjepart. En sådan tredjepart vil blive underlagt strenge kontraktlige forpligtelser for at overholde gældende databeskyttelseslovgivning som vores databehandler. Vi overfører også visse af dine data til den transportør, der er valgt til levering, i det omfang det er nødvendigt for levering af varer til dig eller til den tredjepart, der er udpeget af dig. Afhængigt af den udbyder af betalingstjenester, du har valgt under bestillingsprocessen, overfører vi også visse af dine personoplysninger til en sådan udbyder i det omfang det er nødvendigt for behandling af betalingen. Den valgte betalingstjenesteudbyder kan også indsamle visse data, især hvis du opretter eller har oprettet en konto hos den relevante udbyder. I så fald skal du muligvis registrere eller logge ind med dine adgangsdata eller din konto hos udbyderen af betalingstjenester under bestillingsprocessen. Vi har ikke adgang til din tredjepartskonto eller de respektive logindata. Ved behandlingen af betalingerne gælder de respektive vilkår og betingelser for betalingstjenesteudbyderens og tjenesteudbyderens privatlivspolitik.

Kreditvurdering og score

Vi udfører ikke selv en kreditvurdering og bruger ikke egen kreditscore. Kreditvurdering og -scoring kan dog udføres af de betalingstjenester, du vælger under bestillingsprocessen. I forbindelse med behandling af betalinger gælder de respektive kontraktvilkår for betalingstjenesteudbyderne og deres databeskyttelsesvilkår.

Overførsel til myndigheder

Enhver overførsel af dine personoplysninger til myndighederne sker kun i overensstemmelse med gældende love.

Dataansvarlig

Databrug ved tilmelding af e-mail-nyhedsbreve

Hvis du abonnerer på vores nyhedsbrev eller modtager anden markedsføringskommunikation, bruger vi de personoplysninger, der er nødvendige eller leveret separat fra dig, til at sende dig vores e-mail-nyhedsbrev eller anden markedsføringskommunikation som aftalt. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbrevet eller anden markedsføringskommunikation til enhver tid, enten ved at sende en besked til os eller via et dedikeret abonnementslink i nyhedsbrevet eller anden marketingkommunikation uden at pådrage dig andre omkostninger end transmissionsomkostningerne alt efter din sædvanlige takst.

Databrug til e-mail-reklame uden abonnement og din ret til indsigelse

Hvis vi modtager din e-mailadresse i forbindelse med salg af varer eller tjenesteydelser, og du ikke har gjort indsigelse mod dette, har vi ret til regelmæssigt at tilbyde dig lignende varer og tjenester, som den, du købte, via din e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke til sådan brug af din e-mailadresse tilbage ved at sende en besked til os eller via det afmeldte link, der er angivet i vores e-mails uden at pådrage andre omkostninger end transmissionsomkostningerne alt efter din sædvanlige takst.

Brug af data til postannoncering og din ret til indsigelse

Vi har ret til i henhold til gældende lovgivning at gemme dit for- og efternavn, postadresse og eventuelt din titel og akademiske grad og bruge den til at reklamere for dig, især til at sende tilbud og information om vores varer og tjenester via posttjenester. Du kan gøre indsigelse mod denne brug af dine data til enhver tid ved at sende en besked til os uden at pådrage andre omkostninger end transmissionsomkostningerne i henhold til din normale takst.

Brug af cookies, webværktøjer og plug-ins på sociale medier

Forskellige webværktøjer (analyseprogrammer og sociale medietjenester) er blevet integreret i vores websted, der bruger "cookies". Cookies er tekstfiler, der sendes af en webserver til brugerens browser for at gemme oplysninger på brugerens pc via den browser, der bruges, for eksempel brugerens aktuelle IP-adresse og oplysninger om brugeren. Næste gang webserveren tilgås, overføres de gældende data vedrørende brugeren fra cookiefilen. Du kan når som helst deaktivere brugen af cookies via dine browserindstillinger. Bemærk dog, at hvis du ikke accepterer cookies, kan du muligvis ikke bruge visse eller alle funktioner på vores websted. På vores websted har plug-ins til følgende sociale netværk været eller er integreret (herefter samlet benævnt "netværk"):

  • Facebook.com, der drives af Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA (i det følgende benævnt "Facebook"). Plugins er angivet med et Facebook-logo (hvidt "f" på en blå flisebaggrund et "Like" (synes godt om) (tommelfinger op) symbol) eller er identificeret med tilføjelsen "Facebook social plug-in". Listen over Facebook social-plug-ins og deres udseende kan ses på www.facebook.com/policy.php.

Alle disse netværks-plugins fungerer i det væsentlige i overensstemmelse med det samme grundlæggende princip som beskrevet nedenfor:

Når du tilgår vores websted, kan netværkspluginet muligvis skabe en direkte forbindelse mellem brugerens browser og serveren i det respektive netværk. Indholdet af det relevante plugin-modul overføres direkte fra netværket til din browser, som integrerer den i webstedet. Vi har ingen indflydelse på omfanget af de data, der indsamles ved hjælp af plugin'et. Derfor kan vi kun informere dig om de oplysninger, der er offentligt tilgængelige i henhold til vores nuværende viden (se ovenfor). Den integrerede plugin'et informerer netværket om, at brugeren har fået adgang til vores websted og informerer netværket af brugerens IP-adresse. Hvis brugeren er logget på netværket af dette plugin på det pågældende tidspunkt, vil netværket kunne forbinde besøget med brugerens konto.

Hvis brugeren interagerer med disse plugin-moduler, for eksempel i tilfælde af Facebook ved at klikke på knappen "Synes om" eller ved at kommentere, vil de tilsvarende oplysninger blive overført direkte fra brugerens browser til netværket, hvor de bliver gemt. Derudover kan yderligere personoplysninger også overføres og gemmes der, for eksempel brugerens IP-adresse, personlige browserindstillinger og andre parametre.

Hvis du er medlem af det respektive netværk, og ikke ønsker at det indsamler oplysninger om dig via vores websted og forbinder disse oplysninger med de data, som netværket allerede har gemt om dig, skal du lukke dette websted, logge ud af din brugerkonto for det respektive netværk og derefter besøge vores websted igen.

Hvis du ikke er medlem af netværket, eller du er logget af netværket, før du besøger vores websted, er der stadig mulighed for at netværket (i det mindste) vil fastslå din IP-adresse og gemme den. Bemærk, at disse oplysninger allerede udveksles, når du besøger vores websted, uanset om du interagerer med de pågældende plugins eller ej.

Webstatistikværktøjer, målretning

Google Analytics

Dette websted anvender Google Analytics, en webanalysetjeneste fra Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (i det følgende benævnt "Google"). Google Analytics bruger såkaldte cookies, dvs. tekstfiler, der er gemt på din computer, og som tillader en analyse af, hvordan du bruger vores websted. Oplysningerne, der genereres af cookien, sendes normalt til en Google-server i USA og gemmes der. Google overholder EU-USA Privacy Shield Agreement og er registreret hos US Department of Commerce ES-US Privacy Shield Program (for detaljer og individuelle registreringer henvises til www.privacyshield.gov). Men hvis IP-anonymisering aktiveres på dette websted, bliver din IP-adresse afkortet af Google på forhånd inden for EU-medlemsstater eller andre parter i aftalen om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Kun i usædvanlige tilfælde vil den fulde IP-adresse blive sendt til en Google-server i USA og afkortet der. Google anvender disse oplysninger på vores vegne til at evaluere din brug af vores websted, til at udarbejde rapporter om webstedernes aktiviteter samt til at levere andre tjenester relateret til webstedet og internetforbruget til os.

Vær opmærksom på at vi bruger koden "ga ('set', 'anonymizeIp', true)" til at sikre den anonyme indsamling af IP-adresser (såkaldt IP-maskering). Som følge heraf behandles IP-adresser i afkortet form, hvilket betyder at direkte personlig henvisning kan udelukkes.

Du kan når som helst deaktivere brugen af cookies via dine browserindstillinger. Bemærk dog, at hvis du ikke accepterer cookies, kan du muligvis ikke bruge visse eller alle funktioner på vores websted. Desuden kan du forhindre Googles indsamling af de data, der genereres af cookien og relateret til din brug af websted(herunder din IP-adresse) samt behandling af sådanne data af Google ved at downloade og installere det tilgængelige browser-plugin under følgende link http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Du kan få flere oplysninger om beskyttelse af personoplysninger i forbindelse med Google Analytics ved at besøge: http://www.google.com/intl/en/analytics/privacyoverview.html.

Facebook-Pixel - Fornyet markedsføring/målretning

Vi kan bruge online teknologier til fornyet målretning, såsom Facebook's Facebook Pixel, 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, USA. Disse teknologier gør det muligt for os at målrette specifikt til disse brugere med onlineannoncering, der allerede er interesseret i vores produkter på vores partners websteder. Til dette formål kan såkaldte tællepixels integreres på vores websteder. Når du åbner vores sider, etableres en forbindelse mellem din browser og Facebook-serveren via tællepixels. Dette gør det muligt for Facebook at forbinde dit besøg på vores sider med din Facebook-konto (hvis du har en) og for at se, om Facebook-annoncer har været succesfulde. Dette bruger vi til statistik og markedsundersøgelser. Vi har ikke præcise oplysninger om indholdet af de data, der sendes til Facebook og deres brug deraf. Når vi bruger sådanne værktøjer, sørger vi imidlertid for, at vores partnere, med undtagelse IP-adressen, ikke er forsynet med kendte dataposter, såsom e-mailadresser eller telefonnumre fra vores kunder. Yderligere information om "Facebook Pixel" findes i Facebook's privatlivspolitik på https://www.facebook.com/about/privacy/.

Hvis du ikke ønsker at bruge en sådan cookie, kan du forhindre brugen af teknologier til fornyet målretning online. Hvis du er Facebook-bruger, kan denne indstilling foretages direkte på din konto. Dette link fører dig direkte til den relevante indstilling: https://www.facebook.com/ads/website_custom_audiences/. Hvis du ikke er en Facebook-bruger, kan du indstille en fravalgscookie ved hjælp af et browsertjek. Dette gøres f.eks. via følgende side: http://www.youronlinechoices.com.

Doubleclick fra Google

Dette websted bruger "Doubleclick", en tjeneste fra Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (i det følgende benævnt "Google"). Doubleclick fra Google bruger cookies til at vise dig annoncer, der er relevante for dig. Din browser vil blive tildelt et pseudonymt identifikationsnummer (ID) for at kontrollere, hvilke annoncer der er blevet vist i din browser, og hvilke annoncer der er blevet set. Disse cookies indeholder ikke nogen personoplysninger. Ved hjælp af DoubleClick-cookien tillader Google og dets tilknyttede websteder kun at vise annoncer baseret på tidligere besøg på vores eller andre websteder på internettet. Oplysningerne fra cookies indsendes af Google til evaluering til en server i USA og bliver lagret der. En overførsel af data fra Google til tredjepart foregår kun på grund af lovbestemmelser eller i forbindelse med databehandlingsforhold.

Ved at bruge vores websted accepterer du behandlingen af de data, der indsamles om dig af Google og den ovenfor beskrevne metode, databehandlingen og det angivne formål. Du kan når som helst deaktivere brugen af cookies via dine browserindstillinger. Desuden kan du vælge indstillingerne for alle de mest almindelige browsere, så du bliver informeret om indstillingen af cookies og individuelt beslutte om du vil acceptere eller nægte brugen af cookies til bestemte tilfælde eller generelt. Bemærk dog, at hvis du ikke accepterer cookies, kan du muligvis ikke bruge visse eller alle funktioner på vores websted. Desuden kan du forhindre Googles indsamling af de data, der genereres af cookien og som er relateret til din brug af webstedet (herunder din IP-adresse) samt behandling af sådanne data ved at downloade og installere browser-plugin'et, der er tilgængeligt under DoubleClick Deactivation Extension-linket (https://support.google.com/ads/answer/7395996?hl=en. Alternativt kan du fravælge DoubleClick-cookies via Annonceindstillinger på Google (https://adssettings.google.com) eller på Digital Advertising Alliance's websted (http://www.youronlinechoices.com).

Datasikkerhed

FUJIdirekte træffer passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personlige data mod at blive misbrugt og forhindre tab af dine data. Dine personoplysninger gemmes i et sikkert driftsmiljø, der ikke er tilgængeligt for offentligheden. Alle personoplysninger, som du har fået i forbindelse med registrering eller brug af personlige tjenester, overføres i krypteret form for at forhindre misbrug af data fra tredjepart.

Overførsel, eksport og behandling af data uden for EU/EØS

Medmindre andet er beskrevet heri, vil der ikke ske overførsel til tredjeparter uden for FUJIFILM-koncernen. Personoplysninger om brugere af vores websted uden for EU/EØS kan overføres til filialer af FUJIFILM eller distributører uden for EU/EØS, der er ansvarlige for den relevante produkt- eller servicekategori og -region.

Eksterne links

Vores websted kan indeholde links til andre websteder. Vær opmærksom på, at FUJIdirekte ikke er ansvarlig for databeskyttelse på sådanne andre websteder. Vi opfordrer vores brugere til at være opmærksomme, når de forlader et af vores websteder samt at læse fortrolighedserklæringerne for hvert websted, der indsamler personoplysninger. Denne privatlivspolitik gælder udelukkende for oplysninger indsamlet af vores websteder.

Yderligere informationer og kontakter, informationer, rettelser, blokering og sletning.

Du kan kontakte vores databeskyttelsesansvarlige ved hjælp af følgende kontaktoplysninger:

Eurocolor Sverige
Oliver Kunert
privatlivspolitik@fujidirekte.dk

Du har ret til at anmode os om adgang til og berigtigelse eller sletning af personoplysninger eller forlange begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger eller til at modsætte sig sådan behandling samt udøvelse af din ret til dataportabilitet i overensstemmelse med GDPR og gældende lovgivning. Kontakt venligst adressen ovenfor via e-mail eller via post.

Du har ret til at indgive en klage til en kompetent tilsynsmyndighed i overensstemmelse med GDPR og gældende love, hvis du mener, at behandlingen af personoplysninger i forbindelse med dig overtræder GDPR. Til dette formål kan du især kontakte tilsynsmyndigheden i EU-medlemsstaten for dit sædvanlige opholdssted eller stedet for den påståede overtrædelse.

FUJIdirekte forbeholder sig ret til at ændre, redigere eller opdatere denne privatlivspolitik. Hvis vi beslutter at ændre vores privatlivspolitik, sender vi den reviderede privatlivspolitik. Ved gentagne besøg på vores websted skal du huske at gennemgå privatlivspolitikken for eventuelle ændringer, da fortsat brug af vores websted efter en offentliggjort revision angiver dit samtykke til vores brug af dine oplysninger i overensstemmelse med den ændrede, reviderede eller opdaterede privatlivspolitik.