Om FUJI direkte

Rigtige billeder direkte hjem!

FUJI direkte - En del af FUJIFILM

Fujidirekte.dk er en Internetservice for bestilling af billeder, fotobøger og andre personaliserede print/foto artikler, som tilbydes af:

Firmaoplysninger - kontakt os

FUJIDIREKTE Denmark
Registreringsnummer
35466096

FUJIDIREKTE drives af:
FUJIFILM Nordic AB
Registreringsnummer
556887-301101

Hantverkargatan 25 B
112 21 Stockholm, Sverige
Tlf.: 77 34 65 60
E-post: kundeservice@fujidirekte.dkÆgte fremkaldelse på bedste fotopapir - FujiFilm Crystal Archive

Bevar dine minder med Fujicolor farvebilleder. Vores laboratorium anvender ægte, holdbar fremkaldelse og fotopapir af højeste kvalitet. Du ser det på gløden i farverne og billedets skarphed. Vi anvender markedets bedste fotopapir med suveræn livstid (FujiFilm Crystal Archive). Dette betyder, at vi er "Bedst i test" i mange fototests.

Få mere ud af dine digitale billeder

Digitale billeder giver masser af muligheder. På webpladsen kan du vælge blandt mange forskellige formater - alt fra små billeder perfekte til tegnebogen til forstørrelser store som køleskabsdøre, lave personlige takkekort og invitationer, almanakker med et nyt herligt billede for hver måned eller trykke dit favoritbillede på en musemåtte eller t-shirt.

Miljøet er vigtigt for os

Vi er engagerede i et aktivt og forebyggende miljøarbejde, så vores virksomhed ikke skal få negative effekter for hverken indendørs- eller udendørsmiljøet. Målet er altid at stræbe efter mere effektive måder at sikre et godt miljø på såvel kort som langt sigt.

Adresse reklamation

Fuji Direkt
Box 50125
SE 202 11 Malmö, Sverige

Kundeservice, tlf.: 77 34 65 60
Mandag til fredag: 10:00 - 16:00
www.fujidirekte.dk