Skab din egen fotobog!

Giv en fotobog til venner og familie!

Fujifilm fotobog


Fujifilm Fotobog er den perfekte gave. Du kan enkelt skabe en professionel bog med både billeder og tekst. Hvorfor ikke lave en bog fra din bedste vens bryllup eller en hel bog med børnebørnene!

Klik her for at starte på din fotobog! Hvad koster en fotobog? Hvad er en fotobog?

En flot fotobog

Start på en fotobog

Det er superenkelt at lave en fotobog.

Skab din fotobog.

Du skaber din fotobog direkte her på vores hjemmeside.

Fordelen med at skabe den direkte på vores hjemmeside er at du hurtigt kommer igang med din fotobog og har tilgang til den lige meget hvor du er. Det har ingen betydning om du har MAC eller PC og din fotobog forsvinder ikke hvis din pc skulle gå ned.

Hvad er Fujifilm Fotobog?

Med vores program Fujifilm Fotobog kan du enkelt i ro og mag, skabe en professionel bog fyldt med dine egne billeder og tekster.

Brilliant eller standard

Vi har 2 typer af fotobøger, Brilliant og Standard. Forskellen er at den som kaldes Brilliant er framkaldt på rigtigt fotopapir og har en endnu højere kvalitet end vores Standard fotobog.

Læs mere om Fotobog Brilliant >>
Læs mere om Fotobog Standard >>

Eksempel på Fotobøger


Følg dine børns opvækst. En perfekt gave til bedsteforældrene.


Bevar den herlige sommerfølelse!


Lav en Fotobog og giv den til din kæreste.


Skildre dit livs rejse.

Fujifilm Fotobog Brilliant

Fujifilm Fotobog Brilliant er vores eksklusive fotobog fremkaldt på ægte Fujicolor Crystal Archive fotopapir.

Fordelen med at fremkalde fotobogen på rigtigt fotopapir er at farverne gengives i RGB (Red, Green & Blue). Det gør at billederne bliver bedre og ser mere naturlige ud istedet for standardfotobogen som trykkes i CMYK (Cyan, Yellow, Magenta & Keycolor). Du bliver overrasket over forskellen i kvalitet.


Fotopapir

Fujifilm Fotobog Brilliant fremkaldes på rigtig fotopapir (Fujicolor Crystal Archive) og kan bestilles med halvmat (Lustre) eller blankt (Glossy) papir.
Glossypapiret er af typen ”Fujicolor Crystal Archive High Definition Album Paper Glossy” og den vi kalder mat er ”Fujicolor Crystal Archive Album Paper Lustre”.

TIPA 2009 - Best photo service

Fujifilm Fotobog Brilliant vandt desuden TIPA Awards 2009 på grund af sin farvegengivelse og innovative fremstillingsteknik. Læs mere >>

Størrelser

Fujifilm Fotobog Brilliant findes i fem forskellige størrelser - A4 liggende (285x195 mm), A4 stående (195x285 mm), Kvadratisk 20x20 (195x195 mm), A3 liggende (435x295 mm), Kvadratisk 30x30 (295x295 mm). Du vælger selv om du vil have 24, 40, 56 eller 72 side i din fotobog.


Fujifilm Fotobog

Vores standard fotobog er trykt på almindeligt halvblankt papir (170g/m²) og holder en meget høj kvalitet. Du kan vælge at få en bog med enten hårdt eller blødt omslag.

Det er ikke svært at skabe en fotobog hos os. Vi har fotobøger i flere forskellige formater og prisklasser. Alle leveres direkte hjem til dig til en fast lav forsendelsesafgift.
Ovenover ser du et eksempel på en fotobog i A4 format med hårdt omslag. Tekster og baggrunde indsætter du enkelt med fotobogsprogammet.


Priser - fotobog


Vi har samlet alle fotobog varianter og deres priser her >>
Porto: 49 kr.
Leveringstid: ca 2 uger.

Omslag

Vores større luksus fotobøger leveres med et hårdt omslag, præcist som en rigtig bog, mens de mindre fotobøger leveres med blødt omslag.

Inde i programmet vælger du om du vil have dit eget billede på omslaget, egen tekst, og/eller et færdigt baggrundsmønster. Man kan endda også skrive tekst på bogryggen.

Hårdt eller blødt?

Vores større luksus fotobøger leveres med et hårdt omslag, præcist som en rigtig bog, mens de mindre fotobøger leveres med et blødt omslag.

Egen titel på omslag

Du kan få din egen tekst både på forsiden, bagsiden og på bogryggen.

Baggrund og farve

Du vælger selv hvilken farve du vil have og om du vil anvende nogen af vores færdige mønster.

Billede som omslag

Det er endda også muligt at have sit eget billede på omslaget, enten som baggrund eller som en eller flere små billeder.

Filt og 3D

Fotobog Brilliant 30x30 (Lustre) kan endda også bestilles med filt eller 3D-omslag. 3D-Omslag fås med fire forskellige motiver. Hænder, Boble, Tekst og Rose. Filt-Omslag fås i forskellige farver. Filten limes på et bøjeligt omslag af plast.Vilkår

Her finder du information om vores vilkår og leveringsvilkår.

Når du registrerer dig som kunde hos os

Vi registrere ikke personfølsomme data og oplysningerne videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand.

Leveringstid

Fra at din bestilling er afgivet tager det ca 2 uger før du har fotobogen i din brevkasse.

Betalingsvilkår

På fujidirekte.dk kan du betale med Visakort, Masterkort og Maestro. Der opkræves ikke gebyr for betaling med betalingskort. Udover forsendelsesomkostninger opkræves der ikke yderligere nogen former for gebyrer for at handle hos fujidirekte.dk. Beløbet hæves først på din konto når varen sendes. Der kan aldrig hæves et større beløb på din konto, end det du har godkendt ved købet.

Forsendelsesafgift

Forsendelsesafgiften for fotobogen er 49 kr per order uanset antal.

Reklamation

Du skal være tilfreds med kvaliteten på dine billeder eller fotoprodukter. Skulle dette mod forventning ikke være tilfældet har du altid 14 dages fortrydelsesret. Send materialet til os sammen med et reklamationsbrev. Udnytter du fortrydelsesretten skal du selv betale portoen for at sende varen retur. Varen skal returneres i væsentlig samme stand og mængde, mendmindre andet aftales med kundeservice. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr efterkrav.

Afbestilling

Så snart du har accepteret orderen sættes din order automatisk i produktionen. Dette indebære at du ikke kan fortryde eller afbestille din bestilling eftersom det handlar om specialfremstillet individuelle vare.

Ændringer i vilkår

Fuji direkte forbeholder sig retten til at ændre i nærværende vilkår. Hver gang du anvender denne service skal du acceptere gældende vilkår.

Ofte stillede spørgsmål

Herunder finder du de ofteste stillede spørgsmål.

Kan man bestille færre end 24 sider?

Der kræves et vist antal sider for at kunne producere en bog. Derfor er det ikke muligt at bestille færre end 24 sider.

Hvordan forgår betalingen?

Du betaler online med betalingskort ved afgivelsen af orderen. Beløbet trækkes først ved afsendelsen af orderen.

Kan jag ændre i min order efter at jag har sendt den?

Nej, din fotobog sættes i produktion umiddelbart efter at du afsendt den til os.

En del af mine billeder får et gult advarselssymbol i det ene hjørne?

For at forhindre et dårligt slutresultat advarer vi dig om at dine billeder har for dårlig kvalitet / opløsning, skift venligst disse billeder ud med andre som har højere opløsning.

Hvor længe gemmes et projekt?

Et inaktivt projekt gemmes normalt i 30 dage fra den dag du sidst arbejdede med det. Projekter forlænges automatiskt når du åbner dem.